Kuća kod parka sv. Save

Nalazi se na odličnoj lokaciji, u neposrednoj blizini parka svetog Save i šetališta pored reke Nišave. Spratnosti je Po+Pr+II+Pk, a sve etaže su povezane unutrašnjim stepeništem od hrastovine.

U podrumu je vešernica i toalet, kao i prostorija koja je trenutno opremljena kao teretana, a može služiti i kao velika ostava ili soba za slavlja i sl.

U prizemlju se nalazi garaža, kuhinja, trpezarija i veliki dnevni boravak. Na prvom i drugom spratu su po dve spavaće sobe i kupatilo, dok je potkrovlje uređeno kao moderan otvoreni prostor, “open space”, sa galerijom i velikom terasom. Potkrovlje je i sa visokom plafonima, tako da može služiti i kao prostor za zabavu, radni prostor, dečija igraonica, umetnički atelje…

Kuća ima četiri terase, garažu površine 16 mkv-a u sklopu objekta, dva električna brojila. Spoljašnja stolarija je od aluminijuma, stepenište i podovi od hrastovine; garažna vrata su od PVC-a, kapija i ograda od gvožđa, a zadnje dvorište je uređeno i sa drvenom novom kapijom.

Kuća ima upotrebnu dozvolu i upisana je u Katastru nepokretnosti. Brzo je useljiva i ne zahteva velika ulaganja, osim eventualno enterijerskih radova po želji i zamisli budućeg vlasnika.

Preporučujemo je za porodično stanovanje, a lokacija i struktura dozvoljavaju da se vrlo lako može preobratiti u komercijalni poslovni objekat različite namene: IT kompanije, kancelarijski prostor, ordinacije, edukativni centar i sl.