Porodična kuća u naselju Apelovac

Sadržaj

 • Nalazi se u mirnom kraju grada, bez buke i intenzivnog saobraćaja. U blizini je gradski park Čair i klinički centar, a naselje je dobro povezano i linijama gradskog saobraćaja.

  Kuća je od čvrstog materijala, klasične gradnje iz perioda 80-ih godina. Strukture je Pr + I i sastoji se iz dve posebne stambene jedinice sa posebnim ulazima. Smeštena je na parceli od 4.5 ara na kojem se još nalaze garaža i pomoćna zgrada.

  Svaka stambena jedinica ima posebno električno brojilo, a sprovedena je i voda i kanalizacija. Svaka etaža je trosoban, komforan stan, sa velikim sobama, a sastoje se iz dnevne sobe, izdvojene kuhinje sa trpezarijom i dve spavaće sobe.

  Parcela je pravilnog oblika sa nekoliko sadnica voća i vinovom lozom, a tu je sagrađena i šupa za drva, kao i ostava za alat.

  Idealna je za porodično stanovanje, a uz adekvatne izmene može se dobiti i objekat za komerijalne svrhe (zdravstvene namene, edukacija, auto servis, IT poslovanje i sl.) Na parceli je dozvoljena gradnja stambenog objekta spratnosti Po+Pr+2+Pk, te je moguće izgraditi i stambenu zgradu ili povećati i proširiti postojeći objekat.

  Uknjižena je u Katastru nepokrenosti i ima upotrebnu dozvolu, a može se kupiti i putem stambenog kredita.

Pregled

 • Prodajna cena: €115.000
 • Kvadratura: 200m2
 • Površina: 5ar
 • Grad: Niš

Unutrašnji sadržaji

Spoljašnji sadržaji

Razdaljina

Multimedia

Pregledi

Prijavite se se za pregled,

Nedostupni su pregledi