Kuća kod parka sv. Save

Sadržaj

 • Nalazi se na odličnoj lokaciji, u neposrednoj blizini parka svetog Save i šetališta pored reke Nišave. Spratnosti je Po+Pr+II+Pk, a sve etaže su povezane unutrašnjim stepeništem od hrastovine.

  U podrumu je vešernica i toalet, kao i prostorija koja je trenutno opremljena kao teretana, a može služiti i kao velika ostava ili soba za slavlja i sl.

  U prizemlju se nalazi garaža, kuhinja, trpezarija i veliki dnevni boravak. Na prvom i drugom spratu su po dve spavaće sobe i kupatilo, dok je potkrovlje uređeno kao moderan otvoreni prostor, "open space", sa galerijom i velikom terasom. Potkrovlje je i sa visokom plafonima, tako da može služiti i kao prostor za zabavu, radni prostor, dečija igraonica, umetnički atelje...

  Kuća ima četiri terase, garažu površine 16 mkv-a u sklopu objekta, dva električna brojila. Spoljašnja stolarija je od aluminijuma, stepenište i podovi od hrastovine; garažna vrata su od PVC-a, kapija i ograda od gvožđa, a zadnje dvorište je uređeno i sa drvenom novom kapijom.

  Kuća ima upotrebnu dozvolu i upisana je u Katastru nepokretnosti. Brzo je useljiva i ne zahteva velika ulaganja, osim eventualno enterijerskih radova po želji i zamisli budućeg vlasnika.

  Preporučujemo je za porodično stanovanje, a lokacija i struktura dozvoljavaju da se vrlo lako može preobratiti u komercijalni poslovni objekat različite namene: IT kompanije, kancelarijski prostor, ordinacije, edukativni centar i sl.

Pregled

 • Prodajna cena: €220.000
 • Kvadratura: 260m2
 • Površina: 2ar
 • Dodatno: Po+Pr+II+Pk, 2 ara dvorište, 16mkv garaža
 • Grad: Niš

Unutrašnji sadržaji

Spoljašnji sadržaji

Razdaljina

Multimedia

Lokacija

43.322295
21.919515
... Pregled
Za Prodaju
-
2000
WALKING
km
en
15
100%
400px
https://permeti.co.rs/wp-content/themes/nexos/assets/img/markers/empty.png
20
54.5
Distanca
Adresa
Vreme hoda
min
Detaljni

Pregledi

Prijavite se se za pregled,

Nedostupni su pregledi