Pretraga ponuda

Kontakt

Za najaktuelnije informacije i specijalne ponude pozovite ili nas posetite!
Nalazimo se u Nišu, Cara Dušana 54-72, TPC "Dušanov bazar" - Piramida, lokal br. 224.
Telefon: 018 257 603
Mobilni: 060 0 654 005

E-mail: info[at]permeti.co.rs 

 

Srednji kurs na dan

Napomena: Kursna lista je informativnog karaktera po srednjem kursu NBS. Za najažurnije podatke proverite kurs na sajtu Narodne banke Srbije ili u ovlašćenim menjačnicama.

Luksuzan četvorosoban stan na Nišavskom keju

Luksuzan četvorosoban stan na Nišavskom keju
Površine 108mkv, I sprat, lift, EG, klima, KTV Wi-Fi, parking
CENA: 115.000 EUR

Stan koji se izdvaja svojim modernim konceptom i organizacijom prostora. Modernog stila i enterijera, opremljen je unikatnim delovima nameštaja. Idealan je za ljude koji vole moderan način stanovanja u savremeno opremljenom stambenom prostoru. Nalazi se na prvom spratu zgrade sa liftom.

Prostrani dnevni boravak je topao i svež, dekorisan zanimljivim i detaljima od ukusa, a tokom čitavog dana je okupan dnevnom svetlošću. Kuhinja je opremljena modernim kuhinjskim nameštajem i aparatima, kao i prvoklasnom granitnom keramikom. Granitna keramika upotrebljena je i u kupatilu i toaletu. Spavaće sobe, ima ih tri, su prostrane i skladno uređene. Stan poseduje i dve terase. U prizemlju zgrade su rezervisana dva parking mesta, a uz stan dolazi i odgovarajući podrumski prostor. Klimatizovan je a grejanje je etažno. Prodaje se sa kompletnim nameštajem. Uknjižen je u Katastru nepokretnosti i odmah je useljiv.