Pretraga ponuda

Kontakt

Za najaktuelnije informacije i specijalne ponude pozovite ili nas posetite!
Nalazimo se u Nišu, Cara Dušana 54-72, TPC "Dušanov bazar" - Piramida, lokal br. 224.
Telefon: 018 257 603
Mobilni: 060 0 654 005

E-mail: info[at]permeti.co.rs 

 

Srednji kurs na dan

Napomena: Kursna lista je informativnog karaktera po srednjem kursu NBS. Za najažurnije podatke proverite kurs na sajtu Narodne banke Srbije ili u ovlašćenim menjačnicama.

Stanovi u novoj zgradi kod Doma zdravlja

Stanovi u novoj zgradi kod Doma zdravlja
CENA: 1.200 EUR/mkv

Iz ponude izdvajamo trosobne, dvoiposobne i jednoiposobne stanove u novoizgrađenom stambeno-poslovnom objektu u neposrednoj blizini Doma zdravlja. Objekat sadrži 28 stanova različite orijentacije i dva lokala u prizemlju. Radovi su u potpunosti izvedeni u skladu sa merama za postizanje energetske efikasnosti, pa su fasadni zidovi urađeni sa adekvatnom termoizolacijom i silikatnom opekom. Spoljašnja stolarija stanova je od PVC profila sa klimagard staklima i ispunjavaju uslove energetske efikasnosti. Podovi su od bukovog parketa dok su ostale površine obrađene keramikom. Grejanje je po sistemu fen kojlera, na struju.

Parking prostor je predviđen na nivou partera i u podzemnoj garaži, a cena garažnih mesta je od 2.000 do 4.000 EUR + PDV.

Cena stambenih jedinica po kvadratu iznosi 1.200 EUR sa PDV-om. Postoji mogućnost kupovine stana uz povraćaj PDV-a, kao i na kredit. Stanovi su uknjiženi u Katastru nepokretnosti, a zgrada ima energetski pasoš.