Pretraga ponuda

Kontakt

Za najaktuelnije informacije i specijalne ponude pozovite ili nas posetite!
Nalazimo se u Nišu, Cara Dušana 54-72, TPC "Dušanov bazar" - Piramida, lokal br. 224.
Telefon: 018 257 603
Mobilni: 060 0 654 005

E-mail: info[at]permeti.co.rs 

 

Srednji kurs na dan

Napomena: Kursna lista je informativnog karaktera po srednjem kursu NBS. Za najažurnije podatke proverite kurs na sajtu Narodne banke Srbije ili u ovlašćenim menjačnicama.

Luksuzna kuća u naselju Beverli Hils

Luksuzna kuća u naselju Beverli Hils
Površine 290mkv, Su+Vpr+I, 3 ara dvoriše, garaža, alarm, video nadzor
CENA: 160.000 EUR

Po strukturi je Su+Vpr+I sa ukupno 290 mkv-a stambenog prostora, a postoji i mogućnost izgradnje potkrovlja. Dvorište je ukupne površine od 3 ara od čega su 2 ara pokrivena travnjakom. U dvorištu kuće je i garaža. Kuća je sa termoizolacionom fasadom, najkvalitetnijom aluminijumskom spoljašnjom i unutrašnjom stolarijom u beloj boji i prvoklasnim hrastovim parketom. Opremljena je video nadzorom i alarmnim sistemom bezbednosti, a ima i dva električna brojila od kojih je jedno samo za grejanje.

U prizemlju se nalazi prostrani i lepo uređeni dnevni boravak sa modernim ambijentalnim osvetljenjem, kuhinja sa trpezarijom, toalet, velika i prostrana terasa i stepenište od hrastovine.

U suterenu su tehničke prostorije, vešernica i ostava, i kotao za grejanje; velika prostorija za porodična slavlja, manja opremljena kuhinja i toalet. Grejanje je etažno, na struju, a postoji i mogućnost grejanja na čvrsto gorivo.

Na spratu su četiri spavaće sobe, veliki balkon sa pogledom na dvorište i dva kupatila.

Kuća je sa potpuno urednom dokumentacijom, sa projektom, ima sve neophodne dozvole za gradnju, uključujući i Upotrebnu dozvolu, a zemljište je privatna svojina.