Pretraga ponuda

Kontakt

Za najaktuelnije informacije i specijalne ponude pozovite ili nas posetite!
Nalazimo se u Nišu, Cara Dušana 54-72, TPC "Dušanov bazar" - Piramida, lokal br. 224.
Telefon: 018 257 603
Mobilni: 060 0 654 005

E-mail: info[at]permeti.co.rs 

 

Srednji kurs na dan

Napomena: Kursna lista je informativnog karaktera po srednjem kursu NBS. Za najažurnije podatke proverite kurs na sajtu Narodne banke Srbije ili u ovlašćenim menjačnicama.

Kuća u Beškoj

Kuća u Beškoj
Površine 70mkv, Pr+I, 16.3 ara plac, garaža
CENA: 70.000 EUR

Kuća u Beškoj, drugom po veličini naselju u opštini Inđija. Locirano je u severnom delu opštine na krajnjim padinama Fruške gore, u blizini Dunava i auto-puta E-75. Beška je od Novog Sada udaljena 28 km-a, a od Beograda 56 km-a. Desna obala Dunava je urbanizovana, dok je leva obala oaza nedirnute prirode sa velikim brojem bara i rukavaca. Tereni su idealni za eko-turizam, posmatranje ptica, lov i ribolov. U Beškoj se nalazi i Kalakača, arheološki lokalitet od velikog značaja.

Sama kuća se nalazi na 6 kilometara od centra Beške i na 150 metara od obale Dunava - štaviše, sa terase kuće se pruža pogled na Dunav. Nalazi se na placu od 16.3 ara, čvrste je i novije gradnje, sa 70mkv-a u osnovi i strukture Pr+I. Još jedna prizemna kuća veličine 35mkv-a se nalazi na istom placu, kao i garaža veličine 70mkv-a. Svi papiri su uredni i kuća uknjižena u Katastru nepokretnosti. Odmah je useljiva.