Pretraga ponuda

Kontakt

Za najaktuelnije informacije i specijalne ponude pozovite ili nas posetite!
Nalazimo se u Nišu, Cara Dušana 54-72, TPC "Dušanov bazar" - Piramida, lokal br. 224.
Telefon: 018 257 603
Mobilni: 060 0 654 005

E-mail: info[at]permeti.co.rs 

 

Srednji kurs na dan

Napomena: Kursna lista je informativnog karaktera po srednjem kursu NBS. Za najažurnije podatke proverite kurs na sajtu Narodne banke Srbije ili u ovlašćenim menjačnicama.

Luksuzna kuća u naselju Beverli hils

Luksuzna kuća u naselju Beverli hils
Površine 260mkv, Po+Pr+I+Pk, 2 ara plac, EG, klima, KTV, Wi-Fi, garaža
CENA: 900 EUR

Dvospratna kuća moderne arhitekture sa dvorištem od 2 ara, sa uređenim travnjakom, ukrasnim drvećem i prostranim terasama na spratu i prizemlju. Namenjena je za svakodnevni porodični život ali je idealna i kao poslovni prostor, naročito za IT kompanije. Nalazi se u mirnom i ekskluzivnom naselju koje krasi odlična saobraćajna povezanost sa ostalim delovima grada.

Dnevni boravak karakteriše se prelepom kombinacijom bele i komadima nameštaja jakih boja, a atmosferu obogaćuje obilje dnevne svetlosti i direktan izlaz na prostranu terasu sa garniturom za sedenje.

U podrumu kuće se nalazi prostrana glavna i dve izdvojene manje prostorije i kupatilo. Može se upotrebiti i kao jedinica za stanovanje, ali i kao kancelarijski prostor.

Na spratu su spavaće sobe: glavna, sa prelepim pogledom na naselje, kao i dve sporedne. U potkrovlju je studio koji takođe može da posluži kao spavaća soba. Terasa na spratu je prostrana i stiče se utisak da se pruža celom dužinom kuće.

Kuća još poseduje tri kupatila i garažu. Klimatizovana je a grejanje je etažno, na struju.