Pretraga ponuda

Kontakt

Za najaktuelnije informacije i specijalne ponude pozovite ili nas posetite!
Nalazimo se u Nišu, Cara Dušana 54-72, TPC "Dušanov bazar" - Piramida, lokal br. 224.
Telefon: 018 257 603
Mobilni: 060 0 654 005

E-mail: info[at]permeti.co.rs 

 

Srednji kurs na dan

Napomena: Kursna lista je informativnog karaktera po srednjem kursu NBS. Za najažurnije podatke proverite kurs na sajtu Narodne banke Srbije ili u ovlašćenim menjačnicama.

Opremljen stan u kući u Durlanu

Luksuzan stan u prizemlju kuće u Durlanu
Površine 100mkv, Pr, klima, dvorište, 3 terase, 2 parking mesta
CENA: 450 EUR

Iz naše ponude luksuznih nekretnina, nudimo Vam luksuzan četvorosoban stan u prizemlju kuće u Durlanu.

Prostrani dnevni boravak je topao i svež, dekorisan zanimljivim i detaljima od ukusa, a tokom čitavog dana je okupan dnevnom svetlošću. Tome doprinosi i letnja zastakljena terasa kojoj se pristupa iz dnevnog boravka. Pored letnje postoje jos dve terase kojima se prisupa iz spavaćih soba. Kuhinjski i trpezarijski deo je blago izdvojen od ostatka prostorije, a spavaće sobe, ima ih tri, prostrane su i skladno uređene. Stan poseduje i dva mokra čvora, kupatilo opremljeno đakuzi kadom i tuš kabinom, i toalet.

Dvorište kuće rezervisano je samo za stanare stana, kao i dva parking mesta. Pored glavnog ulaza postoji još jedan, privatni, iz dvorišta.

Iako je kompletno opremljen, postoji mogućnost da se stan dodatno opremi po želji zakupca. Grejanje je invertor klimama, pri čemu je iznos mesečnog računa u zimskim mesecima oko 100 EUR, u zavisnosti od toga koliku temperaturu zakupci žele u stanu.

Cena zakupa je na mesečnom nivou, a postoji i mogućnost plaćanja zajedno sa svim troškovima ukoliko je to po želji zakupaca.