Pretraga ponuda

Kontakt

Za najaktuelnije informacije i specijalne ponude pozovite ili nas posetite!
Nalazimo se u Nišu, Cara Dušana 54-72, TPC "Dušanov bazar" - Piramida, lokal br. 224.
Telefon: 018 257 603
Mobilni: 060 0 654 005

E-mail: info[at]permeti.co.rs 

 

Srednji kurs na dan

Napomena: Kursna lista je informativnog karaktera po srednjem kursu NBS. Za najažurnije podatke proverite kurs na sajtu Narodne banke Srbije ili u ovlašćenim menjačnicama.

Luksuzan četvoroiposoban stan na Duvaništu

Luksuzan četvoroiposoban stan na Duvaništu
Površine 160mkv, EG(struja), KTV, Wi-Fi, parking, dvorište
CENA: 700 EUR

Luksuzan četvoroiposoban stan na Duvaništu na dva nivoa. Dnevnom sobom, kuhinjom i trpezarijom preovladava bela, tj. bela i bež boja. Ceo enterijer je uređen u svetlim tonovima, monohromatski, što već ionako prostrane prostorije čini još prostranijim i  komfornijim. Dnevnim boravkom dominira raskošna garnitura za sedenje bež boje, zahvaljujući prozorima koji se pružaju čitavim jednim zidom, dnevna soba je svetla, bela i izuzetno lepo osvetljena. Visoki prozori su ukrašeni klasičnim zavesama i unutrašnjim draperijama, što vam omogućava da atmosferu učinite intimnijom ukoliko to zaželite. I dnevna soba i trpezarija  imaju svoje zasebne terase.

Glavna spavaća soba je izuzetno prostrana, poseduje svoju terasu i kupatilo kojem se pristupa iz same spavaće sobe. Kupatilo je opremljeno modernom kadom, keramikom i luksuznim kupatilskim nameštajem. Pored glavne, postoje i dve manje spavaće sobe, a jedna od njih  takođe ima sopstvenu terasu. Stan se još sastoji iz radne sobe, još jednog prostranog kupatila i toaleta, kao i prostranih hodnika. Uz stan dolazi i odgovarajući parking prostor dok je grejanje etažno. Pogodan je za sve vrste stanovanja: mlade bračne parove, porodično stanovanje, zaposlene ljude. Odmah je useljiv.