Pretraga ponuda

Kontakt

Za najaktuelnije informacije i specijalne ponude pozovite ili nas posetite!
Nalazimo se u Nišu, Cara Dušana 54-72, TPC "Dušanov bazar" - Piramida, lokal br. 224.
Telefon: 018 257 603
Mobilni: 060 0 654 005
Mobilni: 060 6 064 005

E-mail: info[at]permeti.co.rs
E-mail: office[at]permeti.co.rs

 

Srednji kurs na dan

Napomena: Kursna lista je informativnog karaktera po srednjem kursu NBS. Za najažurnije podatke proverite kurs na sajtu Narodne banke Srbije ili u ovlašćenim menjačnicama.

Dvoiposoban stan kod Filozofskog fakulteta

Dvoiposoban stan kod Filozofskog fakulteta
Površine 55mkv, VPR, CG, klima, KTV, Wi-Fi
CENA: 250 EUR

Nov, neuseljavan, dvoiposoban stan opremljen novim i do sada nekorišćenim nameštajem u blizini Filozofskog fakulteta. Prelepo uređen, sa odličnom organizacijom prostora, idealan je za porodično stanovanje, studente ili zaposlene ljude.
Dnevni boravak je moderno koncipiran, a sastoji se iz dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinje blago izdvojene šankom. Opremljen je novim i luksuznim nameštajem i modernim tehničkim uređajima i aparatima. Stan se još sastoji iz dve izdvojene spavaće sobe, hodnika i kupatila. Iz hodnika se direktno pristupa svim prostorijama, pa je komunikacija među sobama u stanu odlična. Svi podovi u stanu su od kvalitetnog parketa, a prozori i vrata od kvalitetne stolarije. Kupatilo je opremljeno kvalitetnom keramikom i sanitarijama. Klimatizovan je i priključen na sistem daljinskog grejanja. Odmah je useljiv.